Ga het avontuur met me aan.

BURN-OUT COACHING

1 op1 Stress-burnout coaching

Burn-out wordt veroorzaakt door een langdurige periode waarbij er teveel energienemers zijn en te weinig energiegevers. Hierdoor wordt de innerlijke batterij uitgeput.

Lijdt je aan chronische stress of bent je op het punt van een burn-out? Een stress en burn-out coach kan je helpen omgaan met deze uitdagingen en je levensbalans te herstellen.

Door middel van praktische technieken en inzichten, zal ik je helpen om in kaart te brengen welke energienemers en energiegevers je hebt om de oorzaken van je stress te identificeren en effectieve coping-strategieën te ontwikkelen. Van het leren van ontspanningstechnieken tot het aanpassen van je levensstijl en het herstellen van uw werk-privébalans, ik werk met je samen om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren.

“Laten we samenwerken om jouw kwaliteit van leven te verbeteren en je energiebalans te herstellen.”

Het verloop van het traject

Z

Situatie in kaart brengen

We brengen je vraag in kaart, je ontvang een handig werkboek om je te ondersteunen en je uitgebreid Copreno rapport (persoonlijkheidsanalyse).

Z

Verdieping

12-16 weken hebben we on- of offline contact. Via  oefeningen ontdekken we, wat je doelen zijn en welke krachten je kan inzetten om je doelen te bereiken. 

Z

Actieplan

We stellen een duidelijk actieplan op om verder te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We zetten in op lange termijn veranderingen.

JE BENT OP DE JUISTE PLEK ALS…

je fysieke symptomen vertoont zoals: nek- en rugklachten, hyperventilatie, migraine, hoofdpijn, maaglast, … en daar van af wilt

korte metten wilt maken met concentratie problemen, opgejaagd gevoel, slaapproblemen, prikkelbaarheid, …

je piekergedrag onder controle wilt krijgen

een burn-out wilt voorkomen, er tegen aanloopt en hem wilt afwenden of als je terug wilt integreren in een job

last hebt van angsten en/of je niet goed in je vel voelt

je energiebalans duidelijk de weg kwijt is

jezelf beter wil leren kennen en je eigen potentieel meer wil realiseren