Ga het avontuur met me aan.

VEERKRACHTCOACHING

1 op1 veerkrachtcoaching 

Voel jij je vaak gestrest en overweldigd door uitdagingen en tegenslagen? Geen zorgen, ons programma kan je helpen om je veerkracht te vergroten.

Ons traject biedt niet alleen stressmanagement-technieken, maar ook mindfulness-coaching om je te leren omgaan met stressvolle situaties op een effectieve en positieve manier. Onze ervaren coaches leren je hoe je positief kunt denken, ontspannen, de juiste ademhalingstechnieken kunt gebruiken en je zelfvertrouwen kunt vergroten.

Met ons coaching traject leer je stap voor stap hoe je je veerkracht kunt versterken, zodat je beter in staat bent om uitdagingen aan te gaan. Ons doel is om je te ondersteunen op je reis naar een gelukkiger en gezonder leven.

Het verloop van het traject

Z

Situatie in kaart brengen

We brengen je vraag in kaart, je ontvang een handig werkboek om je te ondersteunen en je uitgebreid Copreno rapport (persoonlijkheidsanalyse).

Z

Verdieping

12 weken hebben we on- of offline contact. Via  oefeningen ontdekken we, wat je doelen zijn en welke krachten je kan inzetten om je doelen te bereiken. 

Z

Actieplan

We stellen een duidelijk actieplan op om verder te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We zetten in op lange termijn veranderingen.

JE BENT OP DE JUISTE PLEK ALS JE WIL LEREN…

 minder streng zijn voor jezelf

perfectionisme ombuigen

je focus verhogen en je tijd efficiënter inzetten

onzekerheden ombuigen naar sterktes

gevoelens van controle loslaten

balans vinden tussen werk en privé

een burn-out en zijn klachten herkennen

ontspanningsoefeningen

juiste ademhaling met behulp van moonbird