Ga het avontuur met me aan.

KIES VOOR LOOPBAANCOACHING

Loopbaan coaching  particulieren

Sta je op het punt om een nieuwe stap in je carrière te zetten of twijfel je over je huidige baan? Dan is loopbaancoaching dé oplossing voor jou! Als ervaren coache help ik je om je doelen te bepalen, jouw talenten en sterkte te ontdekken en een helder zicht te krijgen op je toekomstige carrière.

Dankzij mijn persoonlijke aanpak krijg je inzicht in je waarden, drijfveren en ambities en leer je hoe je deze kunt vertalen naar concrete stappen in je loopbaan. Je krijgt begeleiding bij het formuleren van je loopbaandoelen en het uitwerken van een actieplan

Maar loopbaancoaching is een investering in jezelf en in je toekomst. Je leert hoe je meer controle kunt krijgen over je loopbaan en hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen, zodat je altijd klaar bent voor de volgende uitdaging. Samen werken we aan een mooie toekomst voor jou!

 

Het verloop van het traject

Z

Situatie in kaart brengen

We brengen je vraag in kaart, je ontvang een handig werkboek om je te ondersteunen en je uitgebreid Copreno rapport (persoonlijkheidsanalyse).

Z

Verdieping

8 weken hebben we on- of offline contact. Via  oefeningen ontdekken we, wat je doelen zijn en welke krachten je kan inzetten om je doelen te bereiken. 

Z

Actieplan

We stellen een duidelijk actieplan op om verder te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We zetten in op lange termijn veranderingen.

loopbaancoaching voor Ondernemers 

Loopbaancoaching voor ondernemers: investeer in jouw onderneming en jezelf!

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen. Maar soms kan het lastig zijn om de juiste richting te bepalen of de volgende stap te zetten.  Als ervaren coach bied ik je begeleiding bij het ontdekken van je doelen en talenten en het bepalen van de richting voor je onderneming en loopbaan.

Mijn aanpak is gericht op het vergroten van je zelfinzicht en het uitwerken van een concreet actieplan. Je leert hoe je jouw waarden, drijfveren en ambities kunt vertalen naar praktische stappen voor je onderneming. Bovendien krijg je begeleiding bij het verbeteren van je leiderschapsvaardigheden en het creëren van een efficiënte en effectieve werkstijl.

Loopbaancoaching is gericht op het verbeteren van je bedrijf, maar ook op het blijvend ontwikkelen van jezelf. Je krijgt inzicht in je mogelijkheden en leert hoe je meer controle kunt krijgen over je onderneming en loopbaan. Dit zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor de volgende uitdaging.

 

Personal branding

Personal branding is de perfecte aanvulling na loopbaan coaching, met de inzichten van het loopbaantraject gaan we jouw unieke krachten in de kijker zetten. Dit doen we door een cv te creëren die niet enkel strategisch sterk is maar ook esthetisch meteen indruk maakt.

JE BENT OP DE JUISTE PLEK ALS…

Zoekt naar ontbrekende inzichten: Voel je dat er iets niet helemaal klopt, maar kun je je vinger er niet op leggen?

Twijfelt over je huidige situatie: Vraag je je af of dit het is, of dat er meer mogelijk is?

Verandering nastreeft, maar niet weet waar te beginnen: Wil je een nieuwe richting inslaan, maar vind je de weg niet?

Je eigen talenten wilt ontdekken: Vraag je je af waar jouw ware krachten liggen?

Meer inzicht in je vaardigheden en competenties wilt: Ben je op zoek naar een duidelijker beeld van wat je echt kunt?

Je eigen krachten wilt benutten om doelen te bereiken: Wil je weten welke krachten je kunt inzetten voor jouw succes?

Meer voldoening en plezier in je werk wilt vinden: Zoek je naar werk dat je écht voldoening geeft?

De perfecte baan voor jou wilt ontdekken: Wil je erachter komen welk werk echt bij jou past?

Meer zelfvertrouwen en een overtuigende sollicitatie wilt: Wil je zelfverzekerd en sterk voor de dag komen bij sollicitaties?