Ga het avontuur met me aan.

ONDERNEMERS COACHING

GEPERSONALISEERD PLAN

loopbaancoaching voor Ondernemers 

Loopbaancoaching voor ondernemers: investeer in jouw onderneming en jezelf!

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om je bedrijf en jezelf verder te ontwikkelen. Maar soms kan het lastig zijn om de juiste richting te bepalen of de volgende stap te zetten.  Als ervaren coach bied ik je begeleiding bij het ontdekken van je doelen en talenten en het bepalen van de richting voor je onderneming en loopbaan.

Mijn aanpak is gericht op het vergroten van je zelfinzicht en het uitwerken van een concreet actieplan. Je leert hoe je jouw waarden, drijfveren en ambities kunt vertalen naar praktische stappen voor je onderneming. Bovendien krijg je begeleiding bij het verbeteren van je leiderschapsvaardigheden en het creëren van een efficiënte en effectieve werkstijl.

Loopbaancoaching is gericht op het verbeteren van je bedrijf, maar ook op het blijvend ontwikkelen van jezelf. Je krijgt inzicht in je mogelijkheden en leert hoe je meer controle kunt krijgen over je onderneming en loopbaan. Dit zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor de volgende uitdaging.

 

Het verloop van het traject

Z

Situatie in kaart brengen

We brengen je vraag in kaart, je ontvang een handig werkboek om je te ondersteunen en je uitgebreid Copreno rapport (persoonlijkheidsanalyse).

Z

Verdieping

8 weken hebben we on- of offline contact. Via  oefeningen ontdekken we, wat je doelen zijn en welke krachten je kan inzetten om je doelen te bereiken. 

Z

Actieplan

We stellen een duidelijk actieplan op om verder te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We zetten in op lange termijn veranderingen.

COACHING VOOR TOP PERFORMERS

Het kan eenzaam zijn aan de top. De druk is moordend, en je wordt verwacht altijd scherp te staan. Het kan ongelofelijk deugd doen eens terecht te kunnen bij iemand die zonder belang of oordeel kan luisteren. Iemand die buiten de organisatie staat, en die met een frisse kijk een ander perspectief kan bieden.

 Als coach ondersteun ik jou bij het nemen van moeilijke beslissingen; bij het uittekenen van je visie en strategie; bij het omgaan met crisissen.

Het resultaat van ons traject? Conflicten worden opgelost, misverstanden uitgeklaard, communicatie verbeterd en uiteindelijk ook deadlines en doelstellingen gehaald. En dat vertaalt zich natuurlijk door naar een vlottere samenwerking en betere resultaten.

Wat is het geheim van een optimaal functionerende leidinggevende? Een executive groeit tot het punt waarop hij op zijn beperkingen botst. Een goede manager beroept zich zelden enkel op aangeboren talenten. Het is diens graad van professionele en persoonlijke ontwikkeling die bepaalt hoe goed hij blijft functioneren naarmate hij groeit in de organisatie. Opleiding en begeleiding zijn daarbij van cruciaal belang.