Ga het avontuur met me aan.

KIES VOOR ONDERNEMERSCHAP MENTORING 

MENTORINg voor Ondernemers 

Een mentor is een betrouwbare vertrouwenspersoon die je helpt bij het identificeren van jouw doelen en het ontwikkelen van een plan om ze te bereiken. 

Met een mentor aan je zijde krijg je de kans om belangrijke beslissingen te nemen op basis van waardevolle inzichten en praktische kennis. Je leert hoe je het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen, terwijl je tegelijkertijd je vaardigheden en kennis verbetert.

Maar mentoring is meer dan alleen advies. Het is een kans om te groeien en te leren, zowel persoonlijk als professioneel. Je mentor helpt je bij het verbeteren van jouw vaardigheden en geeft je inzicht in jouw sterkte en zwakte. Hierdoor kun je groeien en uitblinken als ondernemer.

Dus waar wacht je nog op? Volg een mentoring traject en ontdek hoe je kunt groeien en slagen als ondernemer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.”

 

Het verloop van het traject

Z

Situatie in kaart brengen

We brengen je vraag in kaart, je ontvang een handig werkboek om je te ondersteunen en je uitgebreid Copreno rapport (persoonlijkheidsanalyse).

Z

Verdieping

6 maanden hebben we on- of offline contact. Via  oefeningen ontdekken we, wat je doelen zijn en welke krachten je kan inzetten om je doelen te bereiken. 

Z

Actieplan

We stellen een duidelijk actieplan op om verder te kunnen werken aan onderneming en je persoonlijke groei. We zetten in op lange termijn veranderingen.

JE BENT OP DE JUISTE PLEK ALS…

Zoekt naar ontbrekende ondernemersinzichten: Voel je dat er iets ontbreekt in je aanpak als ondernemer, maar kun je niet precies zeggen wat?

Twijfelt over je huidige ondernemersstrategie: Vraag je je af of je huidige aanpak wel de juiste is, of dat er betere mogelijkheden zijn?

Verandering in je bedrijf nastreeft, maar niet weet waar te beginnen: Wil je je onderneming in een nieuwe richting sturen, maar heb je geen idee waar te beginnen?

Je ondernemersvaardigheden wilt ontwikkelen: Vraag je je af wat jouw ware sterktes zijn als ondernemer en hoe je deze kunt verbeteren?

Meer inzicht in je marketing- en brandingsvaardigheden wilt: Zoek je naar een duidelijker beeld van hoe je jouw marketing- en brandingsvaardigheden kunt verbeteren?

Je persoonlijke krachten wilt benutten om bedrijfsdoelen te bereiken: Wil je weten welke persoonlijke krachten je kunt inzetten voor het succes van jouw onderneming?

Meer voldoening en plezier uit je ondernemerschap wilt halen: Zoek je naar manieren om meer voldoening en plezier uit het runnen van je bedrijf te halen?

De perfecte marktpositie voor jouw bedrijf wilt ontdekken: Wil je erachter komen welke marktstrategie en positionering het beste passen bij jouw bedrijf?

Meer zelfvertrouwen en overtuiging in je ondernemerschap wilt uitstralen: Wil je als ondernemer zelfverzekerd en overtuigend overkomen bij investeerders, klanten en partners?