Ga het avontuur met me aan.

1 OP 1 COACHING IN COMPANY

1 op 1 coaching traject

We kunnen het niet meer onder stoelen of banken steken we zitten in een periode van transitie.

We leven meer dan ooit met heel veel onzekerheden en de druk om te blijven presteren stijgt elke dag.

Medewerkers worden steeds meer op de proef gesteld en dit zien we vaak in een daling van de motivatie en een verhoging van de afwezigheden.

Iedere organisatie is gebaat bij medewerkers die gelukkig en veerkrachtig in het leven staan. 

Coaching is dé manier om je medewerkers in hun kracht te zetten. En dat is niet alleen goed voor de medewerker zelf. Daar profiteert de hele organisatie van. Medewerkers kunnen loopbaanstappen zetten en zich ontwikkelen. De organisatie krijgt medewerkers die productief, innovatief en betrokken zijn. En dat levert weer tevreden klanten op. Onder aan de streep levert dit een hogere omzet en een hogere winst op.

Klinkt dit als de perfecte match? VRAAG VOLLEDIG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE

GEPERSONALISEERD PLAN

loopbaancoaching

Een loopbaan verloopt nooit zonder hindernissen we groeien als mensen en onze talenten evolueren tijdens onze loopbaan. Tijdens jouw traject gaan we met behulp van de Copreno test je  werkvoorkeuren, energiegevers, werkstijlen, competenties en je krachten meten, zo kunnen we samen kijken wat voor jou belangrijk is.

We brengen je dromen, doelen, waarden en je drijfveren in kaart. En gaan opzoek naar je valkuilen die ons inzicht geven in waarom sommige samenwerkingen vlotter verlopen dan andere.

Afhankelijk van waar je staat kunnen we volgende elementen in kaart brengen:

  • wat zijn dingen waar je afstand van wil nemen?
  • competenties en vaardigheden in kaart brengen, waar ben ik sterk in?
  • inzichten in je krachten die je kan inzetten om je doelen te bereiken
  • meer balans in je leven door eisen tegen elkaar af te wegen
  • inzichten in je doelen en deze omzetten in actie
  • leren omgaan met angsten en zo hindernissen ombuigen tot kansen
  • meer plezier en voldoening uit je werk halen
  • ontdekken welke job écht bij jou past
  • meer zelfvertrouwen en een sterke sollicitatie neerzetten

Het verloop van het traject

Z

Situatie in kaart brengen

We brengen je vraag in kaart, je ontvang een handig werkboek om je te ondersteunen en je uitgebreid Copreno rapport (persoonlijkheidsanalyse).

Z

Verdieping

De sessies kunnen on- of offline in je bedrijf doorgaan. Via praktische oefeningen ontdekken we, wat je doelen zijn en welke krachten je kan inzetten om je doelen te bereiken. 

Z

Actieplan

We stellen een duidelijk actieplan op om verder te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We zetten in op lange termijn veranderingen.

GEPERSONALISEERD PLAN

BURN OUT

Langdurige werkstress kan leiden tot een burn-out. Als werkgever wil je voorkomen dat je medewerkers te maken krijgen met een burn-out. Ontdek de risico’s, symptomen en mogelijke preventiemaatregelen. Want zeker bij een burn-out geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Een burn-out voorkomen is een gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever en werknemer.

De werkgever kan bijdragen door de draaglast van medewerkers te beperken: uurrooster en arbeidsduur (tijdelijk) aanpassen, taken en verantwoordelijkheden beter afgrenzen, problemen bespreekbaar maken en aanpakken, zorgen voor heldere communicatie en duidelijke procedures, zorgen voor opleidings- en loopbaanmogelijkheden…

Voor de medewerker is het van belang dat hij zijn draagkracht vergroot: meer steun creëren door zijn behoeftes uit te spreken, fysieke conditie verbeteren, beter inplannen van ontspanning, prioriteiten stellen…

IMPACT OP ORGANISATIE

Z

BETER ZELFINZICHT

Coaching zorgt voor inzichten die medewerkers kunnen aanzetten om hun gedrag beter te begrijpen en hierdoor ook anders in te zetten.

Z

PRODUCTIVITEIT

Een medewerker die in zijn kracht staat zal niet enkel productiever zijn maar gaat zich ook meer betrokken voelen binnen de organisatie.

Z

HOGERE OMZET

Een medewerker die in zijn kracht staat en productiever zijn taak uitvoert zorgt uiteindelijk altijd voor een rechtstreekse of onrechtstreekse verhoging van de omzet .

GEPERSONALISEERD PLAN

VEERKRACHTCOACHING

Veerkracht zegt iets over hoe sterk je je voelt bij stress of tegenslagen. Kan jij goed om met uitdagingen of heb je net het gevoel dat je daar de kracht niet voor hebt?

Je kunt je veerkracht letterlijk vergelijken met een springveer: komt er gewicht op? Dan kan je veer meebuigen en krachtig terugveren. Het kan ook dat het gewicht te zwaar is, dan kost het veel meer moeite om terug te veren of je veer blijft zelfs ingedrukt.

Het goede nieuws? Net zoals je je spieren in de fitness oefent, kan je ook je veerkracht trainen. Een voordeel: je hebt er geen gewichten of ingewikkelde toestellen voor nodig. Wel een aantal oefeningen en trucjes. Die leren je o.a hoe je positief denkt, echt ontspannen, juiste ademhaling bij stress en paniek of je zelfvertrouwen verhogen. Zo maak je je veerkracht stap voor stap sterker, waardoor je automatisch anders zal reageren in situaties van stress.

 

PRIJS

Z

PER TRAJECT

Een traject bestaat uit minimum 4 sessies van 1uur. Hiervoor betaal je als werkgever 500€ excl. BTW

Z

LOOPBAANCHEQUES

Dankzij de samenwerking met Aures loopbaancenter kan je bij mij terecht voor door de overheid gesubsidieerde loopbaanbegeleiding met loopbaancheques.

Z

DERDE BETALERSYSTEEM

Dankzij het derde betalerssysteem is het zelfs mogelijk dat jij als organisatie de bijdrage van de medewerker (80 euro voor 7uur) bekostigt. 

EXECUTIVE COACHING VOOR TOP PERFORMERS

Het kan eenzaam zijn aan de top. De druk is moordend, en je wordt verwacht altijd scherp te staan. Het kan ongelofelijk deugd doen eens terecht te kunnen bij iemand die zonder belang of oordeel kan luisteren. Iemand die buiten de organisatie staat, en die met een frisse kijk een ander perspectief kan bieden.

Veel executives voelen zich ook eenzaam. Ze moeten lastige beslissingen nemen waarop ze afgerekend worden, en kunnen niet noodzakelijk bij iemand terecht. Als coach ondersteun ik jou bij het nemen van moeilijke beslissingen; bij het uittekenen van je visie en strategie; bij het omgaan met crisissen.

Het resultaat van ons traject? Conflicten worden opgelost, misverstanden uitgeklaard, communicatie verbeterd en uiteindelijk ook deadlines en doelstellingen gehaald. En dat vertaalt zich natuurlijk door naar een vlottere samenwerking en betere resultaten.

Wat is het geheim van een optimaal functionerende leidinggevende? Een executive groeit tot het punt waarop hij op zijn beperkingen botst. Een goede manager beroept zich zelden enkel op aangeboren talenten. Het is diens graad van professionele en persoonlijke ontwikkeling die bepaalt hoe goed hij blijft functioneren naarmate hij groeit in de organisatie. Opleiding en begeleiding zijn daarbij van cruciaal belang.