Ga het avontuur met me aan.

ADEMHALING THERAPIE MET MARIE GENICOT

Hoe kan de adem me helpen? 

Op een zachte manier begeleidt Marie Genicot, Certified Wim Hof Instructor, je door middel van ademtherapie om opnieuw connectie te maken met je innerlijke kracht, innerlijke schoonheid en diepe zelf.

Je adem is je spirit, je levenskracht. Het is je instrument om diep naar binnen te gaan, en om verandering te brengen. Door bewust te worden van deze kracht kan je al zeer snel meester worden van de reactie van je lichaam op stress, angst en onverwachte situaties.

Naast de vele voordelen op vlak van welzijn is je adem in staat om je meer energie te geven, je hormonen terug op peil te brengen, je bloed beter te laten stromen en je slaapkwaliteit te verbeteren.

PRAKTISCHE INFO
€50 PER SESSIE VAN 1UUR

En nadien? Ik geef je tools mee om thuis aan de slag te gaan. De oefeningen zijn vrij simpel, je kan ze dus perfect zelf uitvoeren. Je adem is altijd met jou, klaar om verandering te brengen, daar zal je snel bewuster van worden.

BREATHING EXPERIENCE 

Marie neemt je mee “op reis”, op ontdekkingsreis binnenin jezelf. In een veilige omgeving maak je eerst (terug) connectie met je adem en je lichaam. We zoeken vertrouwen op, en een eerste vorm van rust.

Hierna gaan we dieper en ontdekken we hoe diep de psychologische en emotionele impact kan zijn. Dit alles resulteert in een diepe meditatieve toestand, waarin intrusieve gedachten plaats maken voor rust, en gevoel. Je maakt terug connectie met het “hier en nu”, en met wie je écht bent. Een stapje verder weg van de angst, onrust en onzekerheden die je verhinderen om voluit te Leven.